Prijavite se na PlanRadar
Pregled
Ovaj članak pruža sažeti vodič za lako kretanje postupkom prijave na PlanRadar, uključujući korake za jednostavnu prijavu, postavljanje postavki automatske prijave i pristup vašem računu uz dodatne sigurnosne mjere.
Prijaviti se
Za pristup stranici za prijavu na Webapp imate tri mogućnosti:
- Slijedite ovu vezu: planradar.com/login
- ili idite na planradar.com i kliknite gumb za prijavu u gornjem desnom kutu
- ili kliknite Prijava u svojoj pozivnici e-poštom
- Upisite svoju email adresu
- Kliknite Nastavi

- Unesite svoju lozinku
- Kliknite Prijava

- Nakon otvaranja aplikacije dodirnite Prijava

- Upisite svoju email adresu
- Dodirnite Nastavi

- Unesite svoju lozinku
- Dodirnite Prijava

Prijavite se s omogućenom dvofaktorskom autentifikacijom
Za prijavu na svoj PlanRadar račun idite na planradar.com/login. Zatim:
- Upisite svoju email adresu
- Kliknite Nastavi

- Unesite jednokratnu zaporku koja se pojavljuje u vašoj aplikaciji autentifikatora

Prijavite se s aktiviranim PIN kodom
Kada se prijavljujete s aktiviranom opcijom PIN koda, vaš mobilni telefon ima prioritet pomoću Face ID-a/otiska prsta koji su pohranjeni u vašem telefonu. Možete koristiti ove opcije ili svoj PIN kod.
Evo kako se prijaviti s aktiviranim PIN kodom
Prijavite se pomoću Face ID-a
-
- Otvorite aplikaciju PlanRadar
- Dodirnite Upotrijebi ID lica

Prijavite se s PIN kodom
- Otvorite aplikaciju PlanRadar
- Dodirnite Upotrijebi ID lica

- Face ID nije uspio dati
- Dodirnite Odustani

- Unesite svoj PIN kod
- Dodirnite Potvrdi

Prijavite se s otiskom prsta
-
- Otvorite aplikaciju PlanRadar
- Koristite otisak prsta

Prijavite se s PIN kodom
- Otvorite aplikaciju PlanRadar
- Unesite svoj PIN kod

Spremi detalje prijave
Da biste spremili podatke o prijavi na našu platformu, idite na planradar.com/login. Zatim:
- Upisite svoju email adresu
- Kliknite Nastavi

- Odaberite potvrdni okvir zapamti me
- Odaberite trajanje

- Kliknite Prijava

Odjavite se
Da biste se odjavili sa svog računa:
Odjavite se
- Idite na Postavke
- Kliknite Odjava

Odjavite se
-
- Idite na glavni izbornik
- Dodirnite ikonu Postavke

- Dodirnite Odjava

Odjava & Izbriši sinkronizirane podatke
-
- Idite na glavni izbornik
- Dodirnite ikonu Postavke

- Dodirnite Poništi sadržaj

Ažurirano 11. lipnja 2026.
