Ten artykuł został automatycznie przetłumaczony z języka angielskiego.
Usuń bilety
Przegląd
Usuwanie biletów może być przydatne, jeśli przypadkowo utworzyłeś duplikaty i masz absolutną pewność, że nie potrzebujesz już informacji zapisanych na zgłoszeniu.
Dostęp & Uprawnienia
Usuń pojedynczy bilet
- Otwórz bilet
- Kliknij Więcej
- Kliknij Usuń bilet

- Kliknij Usuń w oknie dialogowym potwierdzenia.
- Otwórz bilet
- Kliknij ikonę więcej

- Kliknij Usuń bilet

- Kliknij Tak , aby potwierdzić usunięcie

- Otwórz bilet
- Kliknij ikonę więcej

- Kliknij Usuń bilet

- Kliknij Tak , aby potwierdzić usunięcie

Usuń wiele biletów
Aby usunąć wiele biletów:
- Kliknij Bilety
- Wybierz opcję Lista z listy rozwijanej Widok.
- Wybierz bilety
- Kliknij Działania zbiorcze
- Kliknij Usuń

- Kliknij Usuń w oknie dialogowym potwierdzenia.
Zaktualizowano dnia 17 lutego 2025
