Izbrišite stare verzije plana u web aplikaciji
Pregled
Možete izbrisati jednu staru verziju plana ili sve stare verzije u projektu odjednom.
Svaka se verzija plana ubraja u kvotu planova vašeg računa, pa čišćenje verzija koje više nikome ne trebaju stvara mjesto za nove nacrte. Također pogledajte Cijene i pretplatu.
Pristup i dopuštenja
Brisanje određene verzije plana
Pojedinačna verzija briše se iz povijesti verzija plana. Trenutna se verzija ne može izbrisati, kao ni ona koja čeka odobrenje.
Brisanje plana sa svim njegovim verzijama
Da biste plan u cijelosti uklonili, uključujući njegovu trenutnu verziju, izbrišite sam plan u odjeljku Planovi. To radi samo dok na njemu nema pribodenih tiketa.
Brisanje svih starih verzija plana u projektu
Ako ste sigurni da starije verzije više nikome ne trebaju, možete ih izbrisati sve odjednom. Svaki plan zadržava svoju trenutnu verziju.
Da biste izbrisali sve stare verzije plana:
- Kliknite Projekti.
- Kliknite na projekt da biste ga otvorili.
- Otvorite izbornik Više pokraj Dupliciraj projekt.
- Kliknite Izbriši stare verzije plana.
- Upišite
Deleteza potvrdu. - Kliknite Izbriši stare verzije plana.

Dijalog vam govori koliko će starih verzija nestati ili da ih nema za brisanje.
Ažurirano 3. rujna 2026.
